Witwassen van Informatie

Aboutbrahmakumaris.org

In dit geval lijkt het te zijn opgezet om de kritische onthullingen over de BK te beantwoorden. Het haalt alle kwesties aan die in de openbaarheid zijn gekomen en voor het publieke oog zijn gepubliceerd.

BK zelfmoord (die ze uiteindelijk toegeven)
Cult beschuldigingen (De Brahma Kumaris als “vijand van de staat” verklaard door de regering van Griekenland in 1993, door de regering van Frankrijk ingedeeld als gevaarlijke sekte in 1996, en opgenomen in de verslagen van het Oostenrijkse ministerie van Sociale Zekerheid en de Generaties (Bundesministerium für soziale Sicherheit und Generationen) en als een “Totalitaire Cult” in Rusland).
Financiën ( zonder iets te zeggen over hoeveel ze daadwerkelijk hebben)
Seksueel misbruik van kinderen  (toegegeven, met een citaat van een van de personen die 5 jaar hun poot stijf hebben gehouden in de cover-up)
Het Bhaibund Comite Om Mandli boek,

Het verbreken van gezinnen, het vernietigen van carrières en de opleidingen/studie van individuen, het “Einde van de Wereld” en ga zo maar door.

De nadruk om dergelijke problemen op te lossen en het instellen van een ‘zorgplicht’  etc kwam echter van BUITEN de sekte.

Oud Professor Frank Whaling wordt ook aan het woord gelaten waaruit duidelijk blijkt hoeveel hij echt NIET begrijpt van de Brahma Kumaris. Ze gebruiken hem om de “Destruction” kwestie  te “priet praten” en herhaalt de gebruikelijke PR reactie ten aanzien van geld.

aboutbrahmakumaris schreef: De Brahma Kumaris is gewijd aan spirituele transformatie en service en het meeste van wat er op het internet verschijnt over wie we zijn en wat we doen weerspiegelt onze diepe spirituele betrokkenheid. Echter, voor enige tijd is er een aanhoudende stroom van negatieve en lasterlijke perspectieven over de BK’s, veel ervan gebaseerd op halve waarheden of informatie die uit de context zijn gehaald.

Maar wie vertellen halve waarheden en wie trekt informatie uit de context?

De  ‘AboutBrahmaKumaris.org’ website

Defame/Belasteren is een typisch  BK woord … “door Baba te belasteren, door de familie te belasteren”. Als ze niet willen dat mensen de BK bekritiseren dan is slechts 1 ding  wat ze hoeven te doen en dat is ….goddelijk/divine worden. Zoals hun Baba zegt, “you’ve got to get a pass mark from EVERYONE”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s