Living Value Education?

lvelogo2De Brahma Kumaris schreef: The welfare of children has always been of paramount importance to the Brahma Kumaris since the beginning of the organisation in the 1930s when the Founder, Brahma Baba, opened a boarding school for about 80 children in Hyderabad, Northern India (now Pakistan).

Brahma Kumaris schreef er niet bij dat de school op last van de overheid gesloten en ontruimd werd omdat er sterke verdenkingen waren dat de kinderen in een staat hypnose /trans werden gebracht.  Leden van het Sindh Assemblee dreigde af te treden tenzij Om Mandali zoals BK toen nog heette werd verboden en in 1908 werd de organisatie als onwettig verklaard.  De leider Lekhraj Kripalani werd beschuldigd van tovenarij, ontucht , het vormen van een sekte en het beheersen van zijn groep door middel van hypnose . Om strafvervolging te voorkomen gingen ze op de vlucht van Hyderabad naar Karachi , waar zij zich vestigden in een  gestructureerde ashram. De Anti Om Mandli commissie die in Hyderabad in opstand kwam ging achter ze aan. In april 1950 na de opdeling van India ging de Brahma Kumaris  naar Mount Abu. Na de dood van Kripalani in 1969 breidde zijn volgelingen de beweging uit naar andere landen.

“Living Value Education Program” is ontwikkeld door BK leden volgens de Brahma Kumaris “Values”. Als U deze site goed hebt doorgelezen dan weet U nu wat die zo ongeveer zijn. Laten we een aantal kwesties vooropstellen. Ten eerste moeten de BK leden (gratis) aan het werk blijven voor de organisatie om nog meer leden te werven met als doel de introductie van de  (hun) Goddelijke vader God Shiva die spreekt via een medium in India. “Peace”  kan alleen plaatsvinden na een nucleaire holocaust waar 700.000.000 mensen moeten sterven zodat alleen 900.000 trouwe BK volgelingen overblijven. De dubbele betekenis van de woorden begrijpen we nu ook. Destructie van de wereld en destructie van de ondeugden etc. Hoe is het mogelijk dat een religieuze sekte in het schoolsysteem binnen dringt? LOBBY! Binnen BK kringen noemen ze dat “VIP service”. Lees de interne correspondentie en je ziet dat het het binnenhalen van overheid en andere interessanten die wellicht nodig zijn voor andere “targets” gebruikt kunnen worden. Er worden “beleefdheid bezoekjes afgelegd, uitnodigingen verstuurd voor BK programma’s etc etc. En zo is ook het “Living Value Éducation Program” erdoor gekomen bij de grote namen die zij zo graag gebruiken, of misbruiken.

Er werd duidelijk dat het LVEP gerelateerd was aan een sekte en men heeft het daarom gecommercialiseerd. “Brahma Kumaris zich 10 jaar geleden teruggetrokken uit LVEP” en heet nu “ALIVE” (overkoepelend bestuur) “omdat er bezwaren rezen over de religieuze factor” en dat wilden ze niet!

Desalniettemin is de propaganda tot op de dag niet correct. Laten we het even doornemen.

codeofconduct

 LET OP, …”LVE is NIET een product van enige religie of geloofsovertuiging? En zou niet gebruikt mogen worden om enig geloof te promoten of iemands geloof te veranderen”?

Laten we eerst de “leerstof” van Living Values education eens nader bekijken. De boekjes zijn geschreven door Diane Tillman. Volgens de Brahma Kumaris is Diane Tillman ongeveer 26 jaar “student” en “teacher” bij de Brahma Kumaris en coördineert  momenteel het Brahma Kumaris centrum in Seal Beach, Californië. Als coordinator cq center-in-charge  (en dus moet zij ook alle voorgaande voorspellingen van “Destruction” hebben onthouden.  Diane is ook onderwijs psycholoog en huwelijks/gezins therapeut maar van haar betrokkenheid bij de Brahma Kumaris wordt geen melding gemaakt en als center-in-sharge betekent het ook dat ze elke dag een Murli moet “kauwen en herkauwen”. 

lied ster

De teachings worden de Murli genoemd: “Who is like a star? There is only the one Supreme father, the supreme soul and he is like a star”. “Soul is a unique star, sparkles between the eyebrows at the forehead, it cannot be seen without divine vision”, “I am a point of light…double light…a star of the sun dynasty.”“Our pilgrimage is unique and we are the stars of the world”.
“You all become free from all waste and become sparkling, lucky stars”. etc etc etc.
 Eerste “les” BK Raja Yoga: “I am living energy emanating from an infinitesimal point, radiating out in the form of light and vibrations…..I am a star”.
Star exersice
In de BK “teachings”:
like a star
 
Star exersice

“Who is like a star? There is only the one Supreme father, the supreme soul and he is like a star”. “Soul is a unique star, sparkles between the eyebrows at the forehead, it cannot be seen without divine vision”, “I am a point of light…double light…a star of the sun dynasty.”“Our pilgrimage is unique and we are the stars of the world”.You all become free from all waste and become sparkling, lucky stars”. etc etc etc.

Dit zijn oefeningen voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Brahma Kumaris kan niet ontkennen dat dit de inleiding is van de BK Raja Yoga meditatie stijl die ze gebruiken bij de 1e stap van mind control wanneer een persoon de 1e stap over de drempel zet van het BK centrum. Er wordt niet verteld waar het werkelijk over gaat omdat niemand het zou tolereren, zeker niet voor kinderen!

De subliminale preparaten die zij gebruiken zoals hieronder, die voor een niet-BK gewoon een leuke kindertekening is maar voor een BK een plaatje van een BK zittend op Baba’s rots op Mount Abu en  BK Raja Yoga heeft met BK God Shiva, de kleine ster bovenin. 

5_paz_1Bestudeer de boekjes op AMAZONE.

adviserslve 

Chris Drake, China – BKWSU vertegenwoordiger bij de UN  Neil Hawkes, UK – waarschijnlijk wel maar houdt associatie met BKWSU zo stil mogelijk maar treedt regelmatig ten tonele met BK senioren.  Diane Tillman, USA – Coordinator (center-in-charge)  BKWSU volgeling. Cyril Dalais, Mauritius –  LVE contact is hetzelfde adres als het BKWSU centrum.

Dadi Janki, India – Hoofd administrator of BKWSU  Pilar Quera Colomina, Spain  BKWSU centrum van Barcelona 

Bart McGettrick, UK – Professor Universiteit van Glasgow, zegt de kennis van BK te kennen maar heeft geen “formele verbintenis”. Derek Sankey, China –  Contact voor China via BK Chris Drake. 

Federico Mayor Zaragoza, Spain – Waarschijnlijk geen BK maar VIP (very important person) Diane Tillman coördinator  van een BKWSU centrum, Chris Drake is een trustee van BKWSU (UK) en directeur van ALIVE, en beiden “vertegenwoordigen” beiden… en BK centra wereldwijd zijn betrokken. Dus de Brahma Kumris heeft niets meer te maken met LVEP? 10 jaar gelden? lvepdead
Filling date 2010

Religious Organisations in the UK and Values Education Programmes for Schools [1] 9fcfd5148a40f5db37

De BKWSU heeft zich nooit weerhouden om kinderen te rekruten. De  kinderen die zij allereerst benaderen  zijn de kinderen van nieuwe of bestaande leden want dat maakt het “makkelijker” voor de ouders om zich over te geven aan de organisatie als de kinderen dat ook doen. De kinderen worden net zo geïndoctrineerd  als hun ouders. Het probleem is dat wanneer deze kinderen volwassen zijn, dat zij geen grip meer hebben op de werkelijkheid  en de wereld zien zoals ze dat hebben “geleerd”  bij de BKWSU, compleet met de angst voor een gewelddadig einde van de wereld die (al 75 jaar) binnen twee tot drie jaar zal plaatsvinden. Hieronder enkele voorbeelden die kinderen wordt wijsgemaakt .

Mijn centrum “leraar” is de vertegenwoordiger van God.

God neemt alle slechte karma van mijn Raja Yogi tekortkomingen op zich.
Mijn senioren spreken met God en hebben altijd gelijk.
Alle woede is absoluut verkeerd.
Alle menselijke liefde en gehechtheid is absoluut verkeerd.
Er is geen geldige of goede reden om met Raja Yoga te stoppen.
Als je met  Raja Yoga stopt ben je voor eeuwig vervloekt.
Het lichaam is vies en slechts een voertuig.
De wereld zal worden vernietigd door een nucleaire holocaust.
Ik hou meer van mijn Raja Yoga familie  dan van mijn biologische familie.
Ik volg geen raad of instructies van een niet-Raja Yogi’s.
De cyclus van de geschiedenis herhaalt zich identiek.
Mijn leven als een Raja Yogi bepaalt al mijn toekomstige levens.
Karma uit het verleden bepaalt nu wat er met mij gebeurt.
Alle menselijke en natuurlijke geschiedenis geschiedt  binnen een cyclus van  2500 jaar.
Mijn fouten als Raja Yogi worden identiek herhaald in de toekomstige cycli.
Alle seksuele en andere gevoelens is absoluut verkeerd.
Mijn ouders zijn alleen bedoeld om voor mij te zorgen totdat ik Raja Yogi wordt.
De hersenen zijn slechts een deel van het lichaam, het is de ziel dat denkt.
Het is mijn lot als Raja Yogi om de wereld te gaan regeren.
Raja Yoga is de enige ware religie.
Alleen Raja Yogi’s zullen naar de hemel gaan, de rest heeft slechts beperkt geluk wat voor Raja Yogi’s de hel is.
India is de ware cultuur van de wereld en van mijn ware identiteit.

God wordt alleen geopenbaard door Raja Yoga en geeft de ware kennis.

Alle wetenschap is onjuist.

Iedereen die ervaring heeft met kinderen als ouder, verzorgen of professioneel  zal onmiddellijk een aantal zeer giftige interpretaties van deze ideeën herkennen en weten hoe kinderen zich dat voorstellen, zowel individueel als in combinatie. En het is, -als twee of drie of vier zijn samengesteld  dat de schade van de effecten exponentieel kunnen groeien.

Dit weerhoudt de BKWSU er niet van actief kinderen te benaderen.

Advertisements